Els titulars del Carnet Jove són protagonistes de la pròxima campanya 2016

Un any més, Carnet Jove de Catalunya selecciona als seus titulars per fer-los protagonistes del pròxim espot 2016. La #GeneracióCJ torna a l’acció.
 
Carnet Jove de Catalunya vol estar cada vegada més a prop de les vivències i experiències que viuen els seus propis titulars, una generació en constant moviment i sempre connectada al món que els envolta, la #GeneracióCJ.
El passat mes d’octubre, l’Agència Catalana de la Joventut va portar a terme un càsting entre els titulars de Carnet Jove per seleccionar als nous protagonistes de la campanya 2016. L’acció va comptar amb quasi 3.000 inscrits.

Del 24 al 26 de novembre, els 40 joves seleccionats han estat de rodatge a diferents indrets de la geografia catalana. Entre Barcelona i Banyoles els protagonistes han viscut cada una de les escenes que formaran l’anunci de 2016, i que s’emetrà a diversos mitjans de comunicació de Catalunya durant els mesos de gener i febrer.
 
No és la primera vegada que l’Agència Catalana de la Joventut porta a terme aquest tipus d’iniciatives. Ja fa sis anys que l’organització compta amb els seus protagonistes més reals per crear les seves campanyes, des de la festa dels 25 anys de Carnet Jove al 2011, passant per la Ruta Carnet Joveal 2012, una campanya que animava als joves catalans a moure’s pel món creant la seva ruta gràcies als descomptes i avantatges que el Carnet Jove oferia a la seva aplicació mòbil.
 
Va ser a partir del 2013 quan ens varen presentar el concepte actual, Generació CJ, una generació de joves connectats, amb ganes de viure cada experiència i cada segon amb intensitat i amb il·lusió, aprofitant al màxim cada moment.
 
A part dels nombrosos descomptes i avantatges que ofereix Carnet Jove, l’Agència Catalana de la Joventut desenvolupa iniciatives que fomenten valors com la solidaritat i la creativitat afavorint la participació dels joves i obrint les portes cap al món professional. Mitjançant el programa Connecta’t els joves tenen l’oportunitat d’adherir-se a les Beques Connecta’t, formar part del Jurat del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, participar en iniciatives solidàries o convertir-se en protagonistes de la seva pròxima campanya. T’uneixes a la #GeneracióCJ?

Edicions locals