La Llar del Vi, tot el que necessites per preparar el millor vermut

Enguany, la Guía Peñín, referent del món del vi, ha incorporat el plaent món del vermut en la seva publicació per primera vegada, una tradició molt estesa que s’incrementa amb l’arribada del bon temps i que cada vegada genera més adeptes. Al lloc web de La Llar del vi podreu trobar tots els vermuts ordenats per puntuació i una fantástica selecció d’aquests tant a la web com a les seves botigues a Mollet del Vallès.

A La Llar del Vi, amb establiments situats a la rambla Pompeu Fabra, 18, i a l’avinguda Jaume I, 109, de Mollet, disposen d’una remarcada selecció de vermuts de totes les zones d'elaboració, cerveses artesanes d’arreu del món de diferents estils, conserves i snacks d’Espinaler i La Cala d’Albert Adrià; patates fregides artesanes, escopinyes, musclos, cloïsses, i salses per acompanyar-los, una àmplia gamma de productes que no us deixaran indiferents i que inclouen packs de descompte, perfectes per a fer un aperitiu refrescant i complert amb amics i familiars. A més d’un ampli catàleg de propostes per fer detalls i regals completament personalitzat

A La Llar del Vi també podreu gaudir d’un complet programa de tallers i cursos de tast dirigits per professionals dels diversos sectors, en el que destaquem el taller de tast de vermuts.

El proper 23 de juny, La Llar del Vi ha preparat al seu establiment de l'avinguda Jaume I una degustació de vermut, d’11 a 14 h, en la qual es farà un tast dels vermuts Dos Déus i Fontalia i “El Guiri” vermut amb Ginger Beer o Ginger Ale i un toc d’aranja, tot plegat acompanyat d’un aperitiu amb olives i patates de La Cala d’Albert Adrià i Espinaler. Durant tota aquella jornada del 23 de juny oferiran vermut Dos Déus i Fontalia del Priorat als seus clients a les dues botigues (Rambla Pompeu Fabra i Jaume I).


La Llar del Vi
Av. Jaume I, 109 | Tel: 93 593 07 40
Rbla. Pompeu Fabra, 18 | Tel: 93 570 53 66
08100 Mollet del Vallès

www.lallardelvi.com
www.facebook.com/lallar.delvi
www.twitter.com/La_Llar_del_Vi

Edicions locals