Prova el nou SUV Peugeot 5008 al concessionari Eutrasa de Parets

Després de l’èxit comercial del Peugeot 3008, guardonat a Europa com el millor cotxe de 2017, Peugeot llança al mercat el nou SUV 5008, un monovolum de 7 places dirigit a un públic familiar que busca disseny i comoditat. 

El mercat dels SUV no para de créixer: és el segon segment en vendes a Europa i ja representa el 30% de les adquisicions de vehicles a l’Estat. 

Es tracta d’un vehicle que destaca pel seu alt nivell tecnològic, al incorporar el Peugeot i-Cookpit®, amb un volant més compacte i uns acabats elaborats amb materials i textures d’alta gamma. També incorpora tot un arsenal d’equipaments de seguretat i ajudes a la conducció (Advanced Grip Control, Park assist, visió park, reconeixement dels límits de velocitat, etc.) Si encara no l’has provat, pots aprofitar i descobrir-lo al concessionari Eustrasa de Parets durant els dies especials de vendes privades que la concessió ha programat o gaudir de les ofertes del seu outlet amb descomptes especials de fins a 6.000 euros. Amb seus a les Franqueses i Parets, Eutrasa compta amb més de 50 anys d’experiència en la comercialització de vehicles nous i d’ocasió i els millors preus de la comarca. Per a més informació, ofertes, descomptes i notícies del sector, visita el web.

PEUGEOT EUTRASA
Parets del Vallès · Carrer Impremta, 5  ·  Tel. 93 573 13 64
www.eutrasa.com

Edicions locals