Blau Gestors, la primera gestoria que fabrica temps per a tu

Blau Gestors, al carrer Enric Morera, 68, de Mollet, és la primera gestoria que fabrica temps, un temps que és fruit dels serveis que proporcionen com a gestoria i que estalvien hores de treball als seus clients.

Així, per exemple, el fet de donar un servei de comptabilitat a un autònom li estalvia unes hores que hauria de dedicar a fer números i que, gràcies a Blau Gestors, pot invertir en qualsevol altra cosa, sigui oci o treball que l’aporti valor.

És a partir d’aquesta idea d’estalvi que Blau Gestors ha creat un nou servei anomenat La fàbrica del temps, una mena de joc al web de la gestoria on el client pot escollir quines hores lliures necessita i Blau Gestors li indica a quin tipus de servei correspon. Per exemple, dues hores equivaldrien a fer una declaració de la renda.

Més enllà d’això, a Blau Gestors ofereixen tota mena de serveis relacionats amb la gestió d’autònoms i empreses, administració de finques i tramitació de llicències de trànsit i transport amb especialitat en canvis de nom de vehicles.

Blau Gestors garanteix un servei de qualitat a un preu assequible per a tota mena d’empreses, autònoms, empreses emergents i particulars. 


BLAU GESTORS
Carrer Enric Morera, 68 - Mollet del Vallès 
Tel. 93 143 32 14
www.blaugestors.es - [email protected]  


Edicions locals