Logitron Idiomes dóna la benvinguda a l'estiu amb una ‘BBQ’

Logitron Idiomes és la primera escola d’idiomes de Mollet i del Baix Vallès. Va obrir l’any 1975 i des d’aleshores ha donat formació lingüística a més de 12.000 persones de la comarca. Això l’ha convertit en el centre de referencia en l’enseyament de llengües estrangeres a Mollet i rodalies.

Com cada estiu, l’escola organitza cursos intensius d’anglès de tots els nivells tant per a nens –a partir de 6è de primària– com per a adolescents, joves i adults. Aquest any, també, ofereixen cursos intensius d’alemany.

D’altra banda, en el marc de les activitats socials de l’escola, Logitron Idiomes ha organitzat per al proper dissabte 27 de maig una rooftop terrace BBQ, una barbacoa que se celebrarà a la terrassa d’estiu de l’escola.

Aquesta activitat és oberta a tots els alumnes del centre i a tothom que es registri a través del formulari que trobarà a Facebook.

No cal dir que només es parlarà en anglès! I els nens també tindran la seva celebració. El divendres 26 (17.15 h) els nens i nenes d’entre 8 i 11 anys podran celebrar a la terrassa l’Spring Party, amb jocs, cançons, màgia i berenar.

Bon estiu a tothom!


LOGITRON IDIOMES
Carrer Gaietà Vínzia, 13 - Mollet del Vallès
Tel. 93 570 35 01
www.logitron-idiomes.com - [email protected]


Edicions locals