Espai Decora, disseny i qualitat per a casa teva

Busques mobles moderns i de qualitat a Mollet? Ara ja no cal que et desplacis fora de la ciutat per trobar tot el mobiliari i complements que necessites per equipar casa teva.

A Espai Decora, a la rambla Balmes de Mollet, trobaràs tota mena de mobles de disseny i de la màxima qualitat al millor preu, un espai únic a la ciutat que t’ofereix mobles de menjador fets a mida i una àmplia gamma de taules, cadires, mobles auxiliars i per a cuines, banys, rebedors i habitacions, així com tota mena d’objectes de decoració, miralls, il·luminació, etc. de les col·leccions més actuals i amb un ampli estoc de tots els productes.

Ara, a més, com a promoció, per la compra d’un sofà amb coixins de molles, més còmodes en l’asseguda i que et permetran gaudir del sofà molts més anys, et regalen una butaca.

Espai Decora, amb dues plantes d’exposició de mobiliari i decoració per a la llar, és la fusió d’Hogar Decora i Espai Sofàs, un establiment històric a la ciutat que en més de 50 anys ha esdevingut la referència del món dels sofàs, sillons i complements, sempre de la màxima qualitat, fets a mida i de manera artesanal i amb una garantia de fins a 10 anys. 


ESPAI DECORA
Rambla Balmes, 1-3 (al costat de l’Abacus)
Mollet del Vallès
Tel. 93 570 91 45
www.hogardecora.es 


Edicions locals