White Party Sant Joan 2017: la megafesta a l'aire llure a Can Prat Pàdel Club

Els clubs de referència de Mollet Bubu’s, Sis Sentits, Crossfit Mollet i Can Prat Pàdel Club s'uneixen la nit de Sant Joan per oferir-vos una gran festa blanca a l'aire lliure, en un entorn espectacular, a Can Prat Pàdel Club. La millor música i el millor ambient, amb mojitos i cocktails a l’aire lliure que faran refrescar les altes temperatures de la nit de més curta de l’any. A partir de les 00.30 h d'aquest divendres 23 de juny viu la White Party. O si vols, pots gaudir també del sopar de Sant Joan a partir de les 21.30 h i tindràs lliure accés a la festa (tot per tan sols 25 euros).
El dress code demana roba blanca, i hi haurà zona chill out, photocall i food area. L'entrada general té un preu de 15 euros (amb una consumició) i l'entrada VIP, 25 euros (una comsumició + copa de cava + accés zona VIP (sofàs & zona chill out) + pàrquing VIP. També hi ha l'opció ampolla: 120€ (4 entrades VIP + ampolla amb 12 refrescs + accés zona VIP + pàrquing VIP.
Per a la reserva de taules VIP o si voleu més informació, podeu trucar al 651 861 984. Les entrades anticipades es poden obtenir clicant aquí. Són entrades limitades, així que corre i no te'n quedis sense.www.santjoan2017.com

Edicions locals