La importància del posicionament web SEO

Posicionar la teva web a Internet es fonamental perquè et trobin els clients potencials.
Una web que no apareix als primers resultats de cerca de Google és una web que “no existeix”, perquè difícilment serà trobada amb les paraules claus que identifiquen el teu negoci o empresa.
Si tens un negoci o empresa a Sabadell i estàs buscant un servei professional de posicionament web Sabadell, a Montaweb podem ajudar-te!
Son una agencia de marketing online que treballa des de fa més de 10 anys ajudant a empreses i negocis del Vallès i de Barcelona a posicionar-se a Internet.
El nostre servei de posicionament web SEO inclou:
- SEO on page
- SEO off page (Backlinks)
- Manteniment SEO
A continuació descriurem breument totes les fases que portem a terme per ajudar-te a fer més rentable el teu negoci a Internet o a fer visible la teva empresa a través del SEO.
 
SEO on page
A Montaweb tenim un servei de disseny de pàgines web que té en compte tots els aspectes del SEO.
Un lloc web ha d’estar ben estructurat, contenir les URL’s correctes, les descriptions, les paraules clau adequades a cada pàgina i els enllaços interns.
Tots aquest procés y metodologia de treball s’anomena SEO on page, ja que fa referència a l’optimització SEO de la pròpia pàgina web o botiga online.
 
SEO off page
El SEO off page fa referència als enllaços externs que apunten al teu site. A Google Analytics podrem analitzar aquests enllaços a l’apartat de “Referal”.
Com aconseguim que altres webs de valor enllacin les nostres pàgines?
Doncs la clau és generar contingut de valor, en forma d’articles al blog, ebooks, vídeos, etc.
A Montaweb ens encarreguem de la creació d’aquests continguts i de promocionar-los a través de les xarxes socials a través del nostre servei de Social Media Marketing.
 
Manteniment SEO
El SEO és un conjunt de tasques que no es poden descuidar. Constantment s’ha de portar a terme una revisió y manteniment de les pàgines web, dels errors que puguin sorgir i s’ha d’anar generant contingut de calor.
A Montaweb portem a terme aquestes tasques, per evitar que el teu lloc web sigui un site estàtic i sense valor per Google.
Ara que ja tens clares les tres fases que intervenen en el SEO, pots començar a treballar-les per millorar el teu web i acostar-la als teus clients potencials.

Edicions locals