Bosa, un centre de tecnologia estètica amb 37 anys d'història

El 1980 va néixer a Palau, de la mà de Carme Bosa, el primer centre d’estètica. Poc després ja oferia serveis tan nous en aquell moment com UVA i sauna, així com estètica aplicada amb aparells innovadors tant en tractaments facials com corporals.

 

Des de l’inici, Bosa ha ofert les últimes tècniques i tecnologies al servei de l’estètica més avançada gràcies a la constant renovació d’equips i una formació contínua en les tècniques més avantguardistes, que han situat el centre a l’altura de les primeres clíniques de Barcelona.

 

Aquest llegat de saviesa i bon fer l’ha recollit i ampliat la seva filla Ester, que amb un esperit emprenedor i innovador va inaugurar el 19 de juny el quart local de Bosa amb una festa a la qual va assistir una nodrida representació de l’Ajuntament de Palau.

 

En aquest nou local hi ha cabines més àmplies, més còmodes i també adaptades a les noves tecnologies (crioshape, làsers, ones de xoc, radiofreqüència, diatèrmies... així com els serveis bàsics d’estètica habituals). Bosa és, sens dubte, un dels centres que ofereix més i més complets serveis, ja que també compta amb els tractaments mèdics del Dr. Miralles, la nutricionista Dra. Navarro i els entrenaments personals de Guillem Serra.

 

L’Ester ens diu: “M’apassiona el que faig. Sempre estic estudiant, cercant noves tecnologies, mirant, formant-me i formant la gent que treballa amb mi. Em surt de manera espontània perquè gaudeixo molt del que faig. M’encanta cuidar la gent, fer que se senti a gust amb la seva imatge és molt enriquidor. També mimar-los quan vénen a fer-se un tractament, buscant la comoditat i desconnectar de l’estrés diari, tenint cura dels detalls; els meus tractaments van bé per a la pell i també per a l’ànima”.

 

BOSA TECNOESTÈTICA 

Carrer Colom, 22  -  PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS    

Tel. 93 864 90 37  -  www.bosa.cat

 

Edicions locals