Merendero Can Xec, un espai per gaudir de la natura amb calçots de km. 0

Can Xec és un espai emblemàtic al Vallès que l'any passat va canviar la seva direcció. Un relleu generacional del berenador que significa una aposta per la renovació total de les inst·lalacions, però mantenint els seus valors tradicionals: un espai natural on divertir-se i per compartir amb família i amics. Amb l'inici de la temporada de calçots, de novembre fins a març, el Merendero Can Xec permet degustar calçots de collita pròpia en horts Km. 0. Els millors calçots del Vallès sense intermediaris. Encarrega'ls al tel.673 174 759, passa'ls a recollir pel bar de les instal·lacions i cuina'ls a les barbacoes de Can Xec.

El nou Can Xec disposa d'espais sota cobert (tendals, saló i barbacoes cobertes) per pode gaudir de la temporada d'hivern a la muntanya, sense inconvenients. A banda Can Xec també ofereix serveis especials per a esdeveniments privats i àpats per a grups i empresa.

L'espai és prou ampli perquè sempre hi hagi lloc, no calen reserves. Només s'admeten reserves per a grups superiors a les 50 persones. En horari d'hivern, Can Xec obre de 9.30 a 18.30 h (a l'estiu l'horari s'amplia fins a les 19.30 h). Consulta preus i les receptes que proposen en el seu web: www.canxec.com.
 

Camí de Vilanova, 53 · MONTORNÈS DEL VALLÈS
Encàrrecs i reserves al tel. 673 174 759

Edicions locals