John Rambo, roba vintage amb emoció

Roba vintage reciclada, importada dels EUA i altres parts del món, a un preu assequible i que permeten vestir peces de gran qualitat que no es troben a botigues convencionals; aquest és el nou concepte que de forma novedosa portada a Mollet la nova botiga John Rambo, i que pren el nom d'un emblemàtic personatge cinematogràfic, però també (i aquest és un aspecte més desconegut) d'un personatge real, la vida del qual va inspirar el llibre 'First blood' que donaria pas a la cèlebre nissaga de pel·licules.

Però la botiga, impulsada per l'incombustible empresari molletà Joan Pagès, és molt més que això: objectes de decoració i de col·leccionista per a caçadors de rareses, peces d'època, música dels anys 60, 70 i 80, i un llarg etcètera. Entre els productes actuals més cobejats que hi ha a la botiga, destaca una làmpara art déco dels anys 40, un receptor de ràdio antic, un casc militar o productes Coca-cola.

Un establiment que desprèn emoció en cadascuna de les peces que es comercialitzen: roba vintage Levi's (que al Japó desperta un veritable fenomen fan), caçadores i samarretes militars antigues, jaquetes de Marine... Peces resistents, d'abric, de materials de primer nivell, rere de les quals s'hi amaga una història de vida, plena d'emoció i ara accessible a totes les butxaques.
 
Plaça Abelló, 1 · MOLLET
Tel. 636 194 679

Edicions locals