Animadors per a festes infantils a Barcelona

Pràcticament tots els psicòlegs coincideixen a l’hora d’afirmar que durant el transcurs de la infància és si cap més important aconseguir que els nens s’ho passin bé, perdent certa rellevància amb el pas cap a l’adolescència. I no és per menys, ja que una ment infantil contenta i feliç dóna peu a un futur adult que probablement passarà per menys trastorns de gravetat com la fòbia social i la depressió.

Així doncs, és fonamental tractar d’aconseguir que els petitons estiguin alegres durant una gran part de la seva infància, i per a tal objectiu no hi ha res millor que les festes a les que acostumen a fer acte de presència amb regularitat. Aniversaris, comunions... són molts els esdeveniments en els que es reuneixen amb altres individus d’igual o similar edat, pels quals és ideal contractar a animadors festes infantils Barcelona amb l’objectiu de que dibuixin un somriure a la cara de cada convidat.

Els mencionats professionals no només ofereixen els seus serveis a la Ciutat Comtal, sinó que també es desplacen arreu del territori català incloent Mollet i el Baix Vallès en general, disposant a domicili d’una gran quantitat d’entusiastes de la diversió infantil, des de mags que s’encarreguen de realitzar espectaculars trucs fins a pallassos Barcelona amb els que tant les nenes com els nens s’ho passen en gran.

La característica més destacable d’aquests tipus de serveis resideix en la capacitat de versatilitat de la que fan gala els professionals. Aquest punt adquireix una gran importància, doncs no és el mateix tractar amb un nen de cinc anyets que amb una nena que acaba de complir-ne nou. Per altra part, també distingeixen a la perfecció entre les activitats que són adequades per un aniversari i les funcions que encaixen millor amb una festa d’escola o qualsevol esdeveniment.

Sigui quin sigui l’acte al que acudeixin els professionals de animacion infantil barcelona compten amb l’experiència que requereix la citada capacitat d’adaptació en funció de diversos aspectes: dimensió del grup a tractar, edat de la majoria d’assistents i gènere dels mateixos, etcètera. D’aquesta manera aconsegueixen que totes i cada una de les acciones portades a cap certament suposin una elevada dosi de diversió tant per al protagonista de l’esdeveniment com per als convidats.

Però la versatilitat en el que es refereix a animació festes infantils Barcelona no només comprèn els aspectes comentats fins al moment. De fet, atorguen una especial importància al recinte escollit pels pares, tutors legals o professors, adaptant les funcions tenint en compte les característiques de l’espai en qüestió. Novament convé distingir entre organitzar un esdeveniment d’aquesta magnitud a una casa particular o, per exemple, a un poliesportiu.

Els animadors són coneixedors dels gustos que acostumen a tenir els més petits de la casa. Tots ells fan gala d’una exquisida capacitat empàtica, posant-se en el lloc dels infants amb l’objectiu d’esbrinar què és exactament el que més els divertirà durant el transcurs de la festa. Posteriorment procedeixen a adaptar cada acció. Així ho exemplifica la sessió de pintar les cares, les quals poden acabar imitant l’aparença del superheroi Spiderman en el cas dels nens i la bellesa d’Elsa, el personatge de Frozen, si són nenes les protagonistes de la celebració.

Més enllà de pintar les cares dels infants els professionals també realitzen moltes altres activitats que convé mencionar-les degut a la rellevància que tenen per als petitons, especialment els jocs que conviden a participar a tots els assistents. Els moments en els que inevitablement el cansament s’apodera d’ells són aprofitats pels animadors per dur a terme altres accions com donar forma a múltiples figures amb globus i explicar diversos contes que mantenen expectants a nens i nenes que es mostren desitjosos d’escoltar el final de cada història.

Sens dubte un dels espectacles preferits per tots els nens és aquell del que s’encarrega el mag que també es desplaça a domicili. Els trucs tant d’il·lusionisme com de fer desaparèixer quelcom i d’altres tipus són observats amb els ulls com plats, arrancant aplaudiments espontanis degut a la incredulitat dels infants que no oblidaran l’experiència interactiva viscuda.

Però els animadors de Barcelona no només s’encarreguen de les tasques que han estat tretes a col·lació, sinó que també n’efectuen d’altres de molta importància com la decoració del recinte o del domicili particular en el que tindrà lloc l’esdeveniment. Addicionalment procedeixen a subministrar un eficaç servei de càtering, tenint en compte que per a la gran majoria de nens és fonamental menjar a gust durant el transcurs d’una celebració.

Gràcies a la presència d’aquests professionals que viuen la seva feina amb autèntica passió i devoció és possible aconseguir que un aniversari o qualsevol altre tipus d’acte de rellevància per als infants es converteixi en quelcom inoblidable atorgant a cada assistent una enorme dosi de felicitat que serà palpable en els somriures dibuixats en les seves pròpies cares.

Edicions locals