Viatja a Orlando, viatja al món de la diversió

Nautalia Viatges ofereix un paquet familiar per anar-hi

Aparador

Viatja a Orlando, viatja al món de la diversió
Viatja a Orlando, viatja al món de la diversió

Orlando és la ciutat de la diversió. Es troba a l’estat de Florida, a la regió de Florida Central (els Estats Units). En general ofereix temperatures agradables, amb una mitjana anual que voreja els 22°. Té una capacitat hotelera increïble, que allotja milions de turistes cada any.

Pensar en Orlando és pensar en parcs temàtics, i per això hi ha els millors, com ara Universal Studios i Walt Disney World.

A Walt Disney Orlando hi ha diferents parcs: Magic Kingdom, Epcot, Animal Kingdom, Star Wars: Galaxy’s Edge i Hollywood Studios, a més de Typhoon Lagoon i Blizzard Beach, que són dos parcs aquàtics. Universal Orlando es divideix en Universal Studios Florida, Islands of Adventure, Volcano Bay i CityWalk. Cap d’aquests parcs no deixa indiferent ningú, ja que compleixen les expectatives i els somnis dels més petits (i els no tan petits).

Però aquesta ciutat també té molt per oferir… Per als qui vulguin ampliar els seus coneixements, res millor que un passeig pel Kennedy Space Center, o bé gaudir del Cirque du Soleil, un espectacle únic i irrepetible. També es pot fer una excursió al Jardí Botànic Cypress Gardens, amb més de cinquanta espècies de papallones tropicals. Val la pena visitar el Museu d’Art d’Orlando. I si es viatja amb nens, l’Orlando Science Center ofereix una gran quantitat d’activitats educatives. Els qui busquin alguna cosa diferent poden dirigir-se al centre cultural, on hi ha exposicions d’allò més estranyes i curioses i que rep el nom de Ripley’s Believe It or Not. Entre els objectes que s’hi poden veure hi ha l’esquelet d’una sirena o un banyador fet a base de pèl.

Els amants del sol i la platja també podran aprofitar alguna de les platges que hi ha a l’entorn de la ciutat d’Orlando. Una de les més populars, ja que és la més pròxima, és Cocoa Beach. Allà hi abunden els restaurants de mariscos i s’hi fan un bon nombre d’activitats.

Descobreix el món de la diversió, de la màgia, de l’adrenalina... i viatja a Orlando amb Nautalia Viatges des de 1.068 €, en VOL DIRECTE des de Madrid, 9 dies i 7 nits, 2 adults i 2 nens, allotjament al Midpointe Hotel By Rosen, amb entrades de 2 dies a Universal Studios.

Consulta’n les condicions a les oficines de:

C. Gaietà Vinzia, 9-11
930 024 508
Mollet del Vallès.

c. Alfons IV, 54
930 029 550
Granollers

Edicions locals