Ja he provat el Satisfyer: i ara, què?

Altres joguines eròtiques més enllà dels succionadors

Contingut publicitari, Aparador

Ja he provat el Satisfyer: i ara, què?
Ja he provat el Satisfyer: i ara, què?

Tots recordem el boom del succionadors de la marca Satisfyer. El poder de les seves ones expansives i pulsacions d'aire, no va deixar a cap dona indiferent. Gràcies a aquest boom, el món del sexe i les joguines eròtiques s'ha anat a poc a poc normalitzant i estem incorporant cada vegada més, aquestes joguines a la nostra vida sexual.

Lovesexing, botiga eròtica de Barcelona i Sabadell, ens confirma la importància de saber acaronar el nostre cos, de saber complaure'ns a nosaltres mateixos i de tenir una vida sexual plena i plaent. Però, ara que Satisfyer Pro 2 ja porta un temps a les nostres vides, quins són els productes més demandats?  Lovesexing ens explica que les necessitats i els gustos dels seus clients són molt variats, i que els articles més venuts sempre van canviant i adaptant-se a les novetats del món del sex shop. No obstant això, avui dia, després de la petjada que ha deixat aquesta gran revolució sexual, aquestes són les joguines més venudes a la botiga barcelonina:

ELS SUCCIONADORS
Encara no han deixat de ser els números u en venda, però no sols triomfa la marca Satisfyer, sinó que també ho fa la marca Lelo amb el seu succionador sònic de clítoris. Es tracta de joguines que no sols estimulen el clítoris, sinó que a través de les pulsacions que generen al voltant d’ell, produeixen una sensació més completa. A més, aquests articles han acabat amb la idea que les dones només poden aconseguir l'orgasme amb la penetració i han posat el focus en el clítoris.

LUBRICANTS
Poques persones marxen de la botiga de Lovesexing sense afegir a la seva compra un lubricant,  i és que són l'accessori ideal durant la masturbació o qualsevol relació sexual. Sobretot, triomfen els lubricants naturals i de base aquosa, que són el més recomanats per a evitar qualsevol tipus d'irritació. Cada vegada associem menys l'errònia idea que els lubricants estan fets únicament per a problemes de sequedat a les relacions. Són perfectes per a fer més intenses les relacions i augmenten el plaer i l'excitació.

CONILLETS I MASSATJADORS
Els massatjadors i els conillets rampants sempre són molt demandats. La seva forma s'adapta a la perfecció al plaer. Els massatjadors permeten que sigui la mateixa persona qui controli el moviment, la pressió i la velocitat de l'estimulació a la zona del clítoris. Hi ha fins i tot massatjadors amb capçals intercanviables que permeten triar la forma de masturbació que prefereixis a cada moment. Els conillets rampants es van fer molt famosos després de la seva aparició a la sèrie "Sexe a Nova York", i són una perfecta opció ja que permeten la doble estimulació. La clau en tots dos està en experimentar i deixar-se portar. Cada vegada tenen un disseny més bonic i sofisticat, i les clientes ho prefereixen per lo bé que s'adapten al plaer.

MASTURBADORS I OUS
És el torn dels homes. En el cas de la secció masculina, les joguines més demandades són els ous de la marca Tenga i els masturbadors clàssics amb forma de vagina, anus o llavis. Sembla que ells aposten per les sensacions realistes en els seus moments més íntims.

AMB CONTROL REMOT
L'últim a la nostra llista són els articles a control remot o per a App. Aquests són els més demandats per les parelles que busquen sensacions noves i que aquestes omplin de joc, excitació i diversió, les trobades íntimes.

 

Edicions locals