Segimon Automoció adapta el teu vehicle al sistema GLP Autogas

Segimon Matamala porta quatre dècades de trajectòria professional en el sector

Aparador

Segimon Automoció adapta el teu vehicle al sistema GLP Autogas
Segimon Automoció adapta el teu vehicle al sistema GLP Autogas

Fa vuit anys que va obrir el taller Segimon Automoció, de la mà de Segimon Matamala, amb una trajectòria professional de quatre dècades en les quals ha estat cap de taller de diverses cases oficials de Granollers i entorn i en què ha tingut tres tallers propis.

El taller Segimon Automoció va ser un dels pioners en el muntatge de sistemes GLP Autogas. Es calcula que l’estalvi de carburant és del 45% i a més permet aconseguir el distintiu mediambiental i circular sense problemes per zones de baixes emissions. Justament aquest mes, Segimon ofereix un descompte de fins a 300 euros en una adaptació de vehicle al sistema GLP Autogas, que podreu tirar endavant des de 877 euros.

A més, recentment ha incorporat una màquina Texa Nemo 2, a Itàlia oficial per a l'ITV, que permet la detecció d’errors i esmena en els sistemes elèctrics de tots els vehicles industrials: treballa per a la flota del Servei Català de Trànsit, vehicles policia, tractors i maquinària agrícola, toros elevadors, excavadores, vehicles de recollida de deixalles, empreses de rènting de vehicles industrials i també fa gestió del manteniment de flotes. El taller ja disposa d'un sistema similar per a turisme convencional.

D'altra banda, Segimon Automoció és membre associat de l’Asociación de Transformadores de Vehículos, entitat que vol contribuir des de les empreses transformadores cap a una mobilitat sostenible, juntament amb altres organismes i governs autonòmics i central.

Segimon Automoció
Camí Antic de Vic, 29
Les Franqueses del Vallès
Tel. 93 861 63 39 - 679 75 69 71
[email protected]

Edicions locals