EasyGas ofereix elmillor carburant del món

L'EXO P1000, provat al Dakar per Cristina Gutiérrez

Aparador

EasyGas ofereix elmillor carburant del món
EasyGas ofereix elmillor carburant del món

EasyGas, que té una de les seves múltiples estacions de servei a Lliçà de Vall, ha creat el carburant més avançat i més additiu del món, l'EXO P1000, el carburant més avançat amb una qualitat de producte extraordinària i una dosificació màxima a Espanya. És una excel·lent protecció contra la corrosió, millora l'acceleració, redueix les emissions i, a més, permet l'estalvi de combustible –un 10% més d'estalvi–.

Aquest nou carburant ofereix màxima protecció del motor, així com una major suavitat en la conducció. A més, preserva la potència original del motor i manté el capçal d'injecció sempre net. També actua com a inhibidor de corrosió, neteja les vàlvules d'admissió i manté els filtres.

Easygas augmenta l'índex de cetà, fet que permet la reducció del consum de combustible. Es poden recórrer fins a 47 quilòmetres més per dipòsit de 50 litres d'EXO P1000. A més, els consums van millorant amb el temps fent provisió d'EXO P1000. De fet, aquest carburant ha estat posat a prova en la cursa de cotxes més dura del món, el Dakar, per Cristina Gutiérrez, la primera pilot espanyola en acabar la cursa.

Easygas
carretera C-17, km 17,2
Lliçà de Vall
Tel. 93 849 30 19
www.easygasgroup.com

Edicions locals