BonÀrea Parets, parada obligada de transportistes i conductors a la C-17

Els preus més competitius del mercat en carburants i una botiga oberta cada dia amb més de 1.500 referències

Aparador

BonÀrea Parets, parada obligada de transportistes i conductors a la C-17
BonÀrea Parets, parada obligada de transportistes i conductors a la C-17

L'Estació de Servei bonÀrea Parets és molt més que una benzinera. Les seves instal·lacions, de 7.000 metres quadrats, es troben en un punt estratègic a l'autovia C-17, un indret que el converteix en parada obligada per als conductors que busquin bons preus, qualitat i proximitat en el servei.

Pel que fa als carburants, les benzineres bonÀrea sempre se situen entre les que ofereixen uns preus més competitius de l'Estat, gràcies als reduïts marges que s'apliquen, al gran volum de carburants venut i als costos ajustats que tenen les benzineres d'autoservei. De fet, segons un informe de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) fet públic aquest octubre, les benzineres bonÀrea són les que ofereixen preus més baixos als seus clients, tant pel que fa al dièsel com a la benzina. Les instal·lacions ofereixen tots els serveis que necessiten conductors i transportistes per posar a punt els seus vehicles: autorentat, aspiradores i pressió de neumàtics, tot les 24 hores.

L'Estació de Servei bonÀrea Parets està compromesa amb l'entorn i per això té en compte contractar treballadors del territori. A més, també està compromesa amb el futur, ja que aposta per la sostenibilitat energètica gràcies a les plaques solars fotovoltaiques que subministren el 100% del consum de la benzinera i la botiga i de les càmeres refrigerants, així com energia solar tèrmica per escalfar l'aigua dels rentadors.

Compres fàcils i còmodes

Un altre dels serveis que ofereix l'Estació de Servei bonÀrea Parets, més enllà dels carburants, és el gran supermercat bonÀrea amb productes frescos i 1.500 referències per fer les compres òptimes del dia a dia. El supermercat està obert de 9 a 21 h ininterrompudament de dilluns a dissabte, i els diumenges obre als matins de 9 a 14 h. A més, per posar-ho encara més fàcil als clients, l'estació de servei disposa d'un pàrquing gratuït que permet fer les compres de manera còmoda i ràpida.

Els responsables de l'estació paretana volen cuidar els seus clients, i per això fan promocions periòdiques, com tasses gratuïtes, fitxes de neteja de vehicles, ous gratuïts i descomptes diaris del 15% i el 20%, entre d’altres.A més, també faciliten als transportistes i autònoms una targeta de crèdit gratuïta sota acceptació de la companyia de risc perquè els professionals puguin afrontar els pagaments i passar millor la crisi mitjançant les targetes de crèdit de bonÀrea.

Estació de Servei BonÀrea Parets
carrer Can Gurri, s/n
Parets del Vallès
Tel. 602 22 49 03 - 93 599 42 83
www.bonarea.com

Edicions locals