El nou Hyundai i20 ja es pot provar a Motorprim

Revoluciona el mercat de cotxes compactes en tecnologia i seguretat

Aparador

El nou Hyundai i20 ja es pot provar a Motorprim
El nou Hyundai i20 ja es pot provar a Motorprim

El nou Hyundai i20, que ja es pot veure a Motorprim, ha revolucionat el mercat de cotxes compactes, amb una combinació de tecnologia intel·ligent i equipament de seguretat, així com connectivitat líder en la seva classe. A més, és el primer cotxe a Europa que inclou el nou llenguatge de disseny Hyundai, esportiu –amb aspecte enèrgic– i sensual.

Es tracta d'una renovació d'un dels seus models de més èxit, que millora l'equipament i el disseny. El nou i20 té un aspecte tan bo com el seu rendiment, amb una silueta dinàmica i moderna que destaca arreu.

Per primer cop, l'i20 inclou un assistent de seguiment de carril que, quan s'activa, manté el vehicle centrat al seu carril a velocitat d'entre 0 i 180 km/h. També incorpora un sistema de control d'angle mort, que utilitza sensors incorporats al para-xocs posterior i la càmera frontal per detectar obstacles. Si s'activen els intermitents i es detecta un altre vehicle, el sistema emet un senyal sonor i frena per preveure una col·lisió. També per evitar xocs en fer marxa enrere, el sistema alerta de la presència d'altres vehicles i frena automàticament si detecta risc.

A més, l'assistent de maniobres anticol·lisions augmenta la seguretat en aparcar en espais reduïts. I, per a zones urbanes i, per exemple, després d'un semàfor, el sistema d'alerta d'inici de la marxa avisa el conductor quan el vehicle de davant reprèn la marxa.

Sistema de so premium

El nou sistema d'alta fidelitat de Bose, equipament amb vuit altaveus i un subwoofer, permet també gaudir d'una gran experiència al volant, amb un so tan dinàmic i atrevit com tot el disseny de l'i20.

A més, inclou una pantalla de 10,25'' del sistema de tecnologia intel·ligent, amb serveis de connectivitat Bluelink –amb informació del trànsit i la cerca d'aparcament a temps real–, que permet controlar el vehicle des de l'smartphone o amb la veu, contribuint a una conducció més còmoda i segura. Per augmentar l'elegància i l'equipament, a l'interior s'ha combinat el panell d'instruments amb la pantalla tàctil central.

Motorprim
av. Puigcerdà, 14
Lliçà de Vall
Tel. 93 706 00 42
www.motorprim.es

Edicions locals