Anem al teatre en família

Us proposem tres espectacles de públic familiar per a aquestes festes

Cultura, Aparador

El muntatge 'Clinc!' es pot veure al Sant Andreu Teatre
El muntatge 'Clinc!' es pot veure al Sant Andreu Teatre

Bombolles al SAT!
El Sant Andreu Teatre acull aquests dies Clinc!, el nou espectacle de la companyia Pep Bou. Clinc! és el fruit d’anys d’experimentació amb el llenguatge de les bombolles de sabó i altres estructures tensioactives, que han portat Pep Bou a viatjar per mig món. Protagonitzat per tres joves actors, aquest Clinc! vol representar un canvi d’actitud davant de la vida, que elimini el pessimisme i la por a allò desconegut fins a poder gaudir del desconeixement de les coses i la cooperació entre persones en comptes de viure de forma aïllada. Un espectacle de teatre visual sense paraules, ideal per a tota la família. Al SAT! del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener.

Més enllà de l’arc de Sant Martí
La Dorothy, l’espantaocells, el lleó poruc, l’home de llauna... Estem segurs que ja sabeu de què parlem: El Màgic d’Oz, el conte escrit per L. Frank Baum i portat al cinema a la pel·lícula protagonitzada per Judy Garland. La Brutal n’ha estrenat una adaptació escènica al Teatre Condal, el primer muntatge familiar de la companyia capitanejada per David Selvas. El Màgic d’Oz compta amb dramatúrgia de Marc Artigau i música original de Paula Jornet i Arnau Vallvé, amb ritmes de hip-hop, electrònica i reggaeton. Els personatges també han patit un rentat de cara: la Dorothy és una adolescent enfadada amb el món, l’home de llauna és un robot de gènere neutre, l’espantaocells té una gran consciència mediambiental i la lleona pateix per si fa bullying als seus companys. La Ciutat Maragda, el camí de rajoles grogues i la Bruixa de l’Oest no poden faltar en una proposta protagonitzada per Elena Gadel, Jordi Vidal, Mercè Martínez, Robert González, Damaris Aragón i Marc Pociello, i amb les joves actrius Jana Galindo i Roser Dresaire en el paper de Dorothy. Hi ha vida més enllà de Kansas? El Màgic d’Oz es pot veure al Teatre Condal fins al 17 de gener.

Bruna, el musical
Som als anys noranta. Una nena d’onze anys, la Bruna, ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia, la Quima. L’àvia, però, ja és gran i pateix demència. La seva mare tampoc la pot ajudar: està massa enfeinada cuidant d’ella i de l’empresa on treballa tota sola. Sortosament, la Pitu, la millor amiga de la Quima, tindrà un paper essencial en la investigació de la Bruna per enllestir el treball. Us presentem Bruna, el musical, de Mateu Peramiquel i Mar Puig, un projecte de teatre comunitari que neix al poble d’Ullastrell i que vol homenatjar a tots aquells que van sobreviure la Guerra civil. Es podrà veure al Teatre Romea fins al 27 de desembre.


Amb el suport de    

Edicions locals