Festival Cruïlla 2021, un cartell amb artistes de proximitat

La cita musical serà del 8 al 10 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona

Aparador

Festival Cruïlla 2021, un cartell amb artistes de proximitat
Festival Cruïlla 2021, un cartell amb artistes de proximitat

Després d'un any en blanc per la pandèmia, el Festiva Cruïlla tornarà a omplir de música el Parc del Fòrum de Barcelona els dies 8, 9 i 10 de juliol, amb un gran protagonisme dels artistes catalans i estatals.

Noms com Amaral, els madrilenys Izal i la Casa Azul, són alguns dels grups destacats de l'edició 2021 del Cruïlla, una edició marcada per la situació epidemiològica i que aposta per un cartell farcit de bandes i artistes de proximitat.

El cartell es completa amb Two Door Cinema Club, Kase.O, Natos y Waor, Morcheeba, Tom Walker, Dorian, Iseo & Dodosound, La casa azul, Manel, Sopa de Cabra, Meute, Carolina Durante, León Benavente, Novedades Carminha, Delafé, Lágrimas de sangre, Rayden, Ana Tijoux, Fuel Fandango, Joan Garriga i el mariatxi galàctic, Djaikovski, Gertrudis i Muerdo.

Des de l'organització del festival, s'ha assegurat que es treballarà per garantir les mesures de seguretat necessàries per als assistents amb la intenció d'apropar l'experiència a la dels festivals pre-covid i sense distàncies de seguretat.

Edició XXS

El Cruïlla mantindrà aquest estiu l'edició XXS del festival que va estrenar l'any passat amb noms com Ana Torroja, Victor Manuel, l’espectacle Maestro, Miss Caffeina, Ismael Serrano, Miquel Serra, Cepeda, Zoo, Rels B, Brigitte Laverne, Sofia Ellar, Rodrigo Leäo o Joan Miquel Oliver, entre altres.

El certamen tindrà lloc del 4 de juny al 25 de juliol en tres escenaris emblemàtics de la ciutat: l’Estadi Olímpic, l’Antiga Fàbrica Damm i el Disseny Hub.

A més el festival Cruïlla XXS ha anunciat que dedicarà tres nits destinades a la comèdia que seran les del 14, 15 i 16 de juny. La primera nit, la del 14, serà per a l'espectacle 'La Ruina Show', amb Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull. La nit del 15 serà la dels monòlegs, i comptarà amb Charlie Pee, Modgi, Oye Sherman, Adri Romeo, Irene Minovas, Marc Sarrats, Raquel Hervás i Xavi Daura. Finalment, la nit del 16 hi haurà un 'roast' sorpresa, el combat dialèctic en clau de comèdia entre dos humoristes que guanya el que és capaç d'humiliar de manera més cruel el rival.
 

Edicions locals