Tennis i futbol, dues propostes esportives per a l'estiu

El Club Tennis Mollet i el Club Futbol Mollet són dues de les entitats de la capital baixvallesana que organitzen campus esportius aquest estiu

Aparador

Imatge del campus d'estiu de l'any passat a càrrec del Club Tennis Mollet
Imatge del campus d'estiu de l'any passat a càrrec del Club Tennis Mollet | CT MOLLET

L'esport és fonamental per a la canalla i una bona manera de gaudir de l'estiu és no desconnectant de la pràctica esportiva preferida. A banda de ser una gran oportunitat per millorar-ne la tècnica, és un bon moment per fer-ho en un entorn en el qual principalment el vessant lúdic guanya pes per davant del competitiu.

Raqueta en mà

Una opció per fer esport a l'estiu és el campus del Club Tennis Mollet, que s'ofereix en dos períodes diferents: del 27 de juny al 29 de juliol, i del 29 d'agost al 9 de setembre.

Els participants faran esport, es banyaran a la piscina i faran múltiples jocs per gaudir de l'estada a les instal·lacions del Calderí. El Club Tennis Mollet ofereix concretament tres campus diferents: un de lúdic, un d'especialitzat en tennis i un altre de pàdel. Els horaris per a tots ells són de 9 a 13 h, amb l'opció de servei de menjador fins a les 15 h i amb torn de tarda fins a les 17 h.

Les preinscripcions ja estan disponibles i per més informació es pot trucar al 619 529 776 o accedir al web ctmollet.com.

Pilota als peus

El CF Mollet UE torna a organitzar un nou campus de futbol | CF Mollet UE

Una altra proposta és la del CF Mollet UE, que organitza un campus amb l'objectiu d'oferir activitats per passar-s'ho bé, així com fer esport. Concretament pel que fa al vessant del futbol, hi haurà entrenaments de tecnificació i treballs específics per a porters i porteres, i es treballarà per a la millora de la tècnica individual i del treball col·lectiu dels futbolistes.

El campus s'adreça a jugadors i jugadores nascuts entre 2007 i 2018, serà del 27 de juny al 29 de juliol de 9 h a 13 h i compta uns serveis d'acollida de 8.30 h a 9 h i de 13 h a 13.30 h, així com servei de menjador.

Per al campus masculí s'ha de contactar al 687 669 894 o al correu electrònic campus@cfmolletue.com i les dades de contacte del campus femení són el 666 477 403 i femeni@molletue.com.

Edicions locals