Torna la Maori Race del Montseny, cursa de 7 km amb uns 25 obstacles

La prova se celebrarà el 26 de juny al Parc d'Aventura Aira Natura de Sant Antoni de Vilamajor

Esports, Aparador

Torna la Maori Race del Montseny, cursa de 7 km amb uns 25 obstacles
Torna la Maori Race del Montseny, cursa de 7 km amb uns 25 obstacles

El 26 de juny torna la Maori Race del Montseny, després de l'èxit de l'edició precedent. Es preveu que un miler de participants prenguin part en aquesta cursa d'obstacles de 7 km que combina running i crossfit. La prova tindrà lloc al Parc d'Aventura Aira Natura de Sant Antoni de Vilamajor i inclou una prova per als infants, la Maori Kids (de 4 a 10 anys).

El circuit transcorre sobre gespa, sauló i aigua al voltant de Can Ribalta i el Camí d’Alfou i compta amb més de 25 obstacles a superar, la prova de major densitat d'obstacles per quilòmetre. Obstacles com ara els murs, monkey bars, escalada en corda, càrregues de sacs de sorra, balance beam (equilibri) o filats d’espines. L'organització té el repte d'incrementar la participació femenina (un 40% en la darrera edició) i estima que 7 de cada 10 participants faran la prova en grup. Els equips disposen de preus i condicions especials. Tots els participants que completin la prova seran finishers i rebran una medalla i una samarreta commemorativa. Hi haurà servei de guarda-roba i avituallament final.

Recuperació de la normalitat i respecte per la natura
Les tandes de sempre amb multitudinaris escalfaments previs a la sortida, els pintacares o els serveis de beguda i menjar en finalitzar la prova són alguns dels serveis que es recuperen. L’organització, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, plantejar un dispositiu de mobilitat molt similar al de la darrera edició amb l’objectiu de garantir la compatibilitat de l’esdeveniment (que concentra a moltes persones en el mateix punt) amb el respecte al medi natural. En aquest sentit s’habilitaran bosses d’aparcament i un servei de bus llançadora que connectarà amb l’estació de Rodalies de Llinars.

Per inscripcions adreceu-vos a www.maorirace.com.

Edicions locals