Carlos Alcaraz: ¿Qui és el tenista que ens ha deixat bocabadats?

#apostes

Aparador

Carlos Alcaraz: ¿Qui és el tenista que ens ha deixat bocabadats?
Carlos Alcaraz: ¿Qui és el tenista que ens ha deixat bocabadats?

A aquestes alçades no queda ningú arreu del món que encara no sàpiga qui és Carlos Alcaraz. Tan si s’esmenta en medis esportius com si es fa en cases d'apostes, tothom n’ha sentit a parlar del tenista de moda a uns o altres llocs. Molts el comparen ja amb els començaments de Rafa Nadal, pel que una cosa és segura: el murcià de tan sols 19 anys donarà molt que parlar d’ara en endavant.

Ens apropem a la figura d’aquest talent del tenis per descobrir d’on ha sortit i com ha arribat a ser un reconegut referent mundial del tenis actual.

Els seus orígens al món del tenis
Carlos Alcaraz va néixer el 5 de maig de 2003 a El Palmar, una pedania de la regió de Múrcia. El seu pare és el fundador de l’escola de tenis de la Real Sociedad Club de Campo de Murcia on va començar a entrenar-se Alcaraz, pel que el de Múrcia va aficionar-se a aquest esport ja des de ben petit. És el segon de quatre germans i mesura 1’85 cm: el mateix que Roger Federer i Rafa Nadal.

Amb aquest darrer se l’ha comparat incomptables vegades. El seu recorregut recorda de forma inevitable a la del manacorí, que ja comptava amb no pocs reconeixements a l’edat que ara té el de El Palmar. Només durant l’any 2022, Carlos Alcaraz ha guanyat 4 ATP Masters 1000 a Madrid, Barcelona, Miami i Rio de Janeiro.

Algunes curiositats més sobre el tenista
Veient la seva trajectòria, no falten els que aposten des de https://www.betfair.es/sport/ partit a partit per la nova revelació del tenis. No és per a menys, perquè Carlos Alcaraz entrena amb Juan Carlos Ferrero, que sens dubte és un altre dels imprescindibles del tenis espanyol. Tots dos mostren públicament la bona sintonia que els uneix al camp, a més d’una molt bona relació fora d'aquest.

Carlos Alcaraz va acabar el batxillerat quan debutava als seus primers tornejos professionals, però ara per ara prefereix aparcar els seus estudis per centrar-se en jugar al tenis. Tenint en compte les victòries que ja ha celebrat una cosa és segura; i és que no ha de preocupar-se de la seva economia domèstica. La ATP ha reconegut que el jove jugador ha guanyat més de 4 milions d’euros en premis i tornejos, individuals i dobles. Només amb el premi del Conde de Godó va guanyar més de 500.000 euros, havent-li reportat també el Masters 1000 de Miami més d’un milió d’euros.

La nova revelació del tenis ha arribat batent rècords, trepitjant fort i deixant-nos a tots bocabadats. Haurem d’estar pendents del de Múrcia per veure si les comparacions amb els millors tenistes de l’actualitat poden mantenir-se al llarg del temps: serà veritat que Carlos Alcaraz ha aterrat al tenis per reemplaçar a Rafa Nadal?

Edicions locals