Traumes no superats? Psicoespinoanalogia = Solució

Aparador

Traumes no superats? Psicoespinoanalogia = Solució
Traumes no superats? Psicoespinoanalogia = Solució

Qui no ha viscut situacions què prefereix ni recordar? Quants de nosaltres no guardem memòries de fets que ens han trencat el cor? Tots reconeixem quines vivències ens han dolgut, però el que potser no tothom té en compte, és que el patiment emocional té unes manifestacions i conseqüències en el nostre organisme. De fet, el dolor emocional provoca una alteració iònica de les nostres cèl·lules.

Per sanar energèticament el nostre esquema cel·lular, disposem d'una disciplina realment efectiva: la psicoespinoanalogia. L'objectiu d'aquest mètode terapèutic és arribar a les cèl·lules alterades pel dolor emocional viscut en el passat i reinformar-les; és a dir, reduir la tensió acumulada i evitar la reproducció del mateix dolor davant d’una situació emocional nova però similar.

Hem de tenir present que gran part de les tensions, frustracions i ansietats que hem anat patint des de petits, s’han anat acumulant com a informacions dins del nostre subconscient.

Sent així, és lògic pensar que quan ens trobem en situacions semblants a les que ens varen provocar una reacció traumàtica, reaccionarem de la mateixa manera, o fins i tot de forma incrementada, sense poder fer res per evitar-ho.

La psicoespinoanalogia, a través d’una conjunció de diferents tècniques, aconsegueix ser una estratègia vàlida per arribar als records traumàtics acumulats en el subconscient i esborrar-los, donant als mateixos una nova configuració, lliure de patiment.

La psicoespinoanalogia és una eina terapèutica que combina relaxació, sofrologia, psicoanàlisi, control mental i altres tècniques regressives. És senzilla, ràpida, sense contraindicacions i, el més important, efectiva per alliberar-se del dolor emmagatzemat, del qual en podem ser sempre presoners si no el reinformem.

 

GABINET PSICOPEDAGÒGIC I MÈDIC NATURISTA ESTHER MOLINS
Av. Llibertat, 20, 2n C. MOLLET. 93 570 43 04 / 618 07 72 20
www.psicopnaturmolins.catesther@psicopnaturmolins.cat

 

Edicions locals