Un adéu per sorpresa

Editorial

Sergi Mingote ha anunciat que plega com a alcalde de Parets i ho fa per sorpresa i a un any de les eleccions municipals.

En aquests set anys a l'Alcaldia, la manca de suports necessaris per aconseguir majories absolutes –en un escenari polític cada cop més fragmentat– ha fet que Mingote s'hagi vist obligat a formar governs que alguns qualificaven de 'contra natura', amb acords amb el PP i el PDeCAT que, amb tot, l'han ajudat a tirar endavant projectes en la majoria de casos no compartits per l'oposició, que, sobretot l'últim mandat, ha estat molt crítica.

Ja quan va assumir el càrrec d'alcalde va explicar que era partidari de la limitació de mandats, i així ho ha complert, una decisió que pot ser vista com una estratègia partidista o com un gest de generositat. Sigui com sigui, l'alcalde més mediàtic i 2.0 de Parets tanca un cicle intens: set anys com a alcalde i 15 com a regidor. Mingote ha decidit tornar plenament a la muntanya –mai no l'ha deixat del tot– i plantejar-se un gran repte com a alpinista: fer tres 8.000 en un mateix any. Des d'aquí, molta sort.

Edicions locals