Sensació d'impunitat

Editorial

Aquest agost, una denúncia per abús sexual d’una noia per part d’un treballador de la Carpa Bora Bora ha tornat a posar sobre la taula els problemes vinculats a aquest establiment d’oci nocturn.

A banda de presumptes irregularitats i delictes dins la sala –existeixen denúncies anteriors per violència i discriminació, així com els Mossos hi van fer una operació en què es van requisar armes i estupefaents–, els veïns que han de suportar les bretolades dels clients de la discoteca, des de l’estació de França fins a Palou, fa temps que n’estan tips.

Tot plegat ha fet que el tema hagi arribat al Parlament i que els ajuntaments de Montornès i Granollers reclamin mesures a la Generalitat, com la clausura del local.

Potser no cal arribar a aquest extrem, però sí que és segur que les administracions competents han d’actuar-hi fermament i fer complir les normes de seguretat i convivència si no volen que la ciutadania tingui la sensació que a l’entorn de l’establiment s’hi pot delinquir amb impunitat.

De fet, el Bora Bora va arribar a Montornès després que un altre ajuntament aconseguís allunyar-la del seu terme municipal. Cal fer complir les normes, no permetre que el problema es traslladi a un altre lloc.

 

Edicions locals