“Aquest any la lliga serà molt més disputada”

Jordi Muñoz Entrenador del primer equip del CF Mollet UE

Als seus 50 anys, Jordi Muñoz enceta la seva tercera temporada a la màxima categoria del futbol català. Anteriorment havia entrenat a la Regional Preferent i a Primera Territorial i en el seu currículum ve un excel·lent treball amb el CF Ripollet. El de Sant Cugat ha tingut la difícil tasca de conjuntar un equip amb 17 cares noves.

–Com valores la pretemporada del CF Mollet UE?
–Les pretemporades, per un o altre motiu, sempre son bones.
–Quan et van presentar vas dir que t’agradava el joc ofensiu i que la teva intenció era jugar amb un 4-3-3. Ho has aconseguit en aquests partits?
–Hem treballat aquest aspecte fins a l’últim partit i crec que hem complert. S’ha de tenir en compte que quan vaig arribar només hi havien tres jugadors i tan sols un d’ells era titular. Anirem partit a partit i amb paciència.
–Ha estat difícil conjuntar un equip amb 17 jugadors nous?
–Sí, ho ha estat. Un equip així no es forma en sis partits i menys quan jugues contra equips com el Vic, el Sant Andreu, el Vilafranca, l’Europa, etc. El vestidor, però, és una pinya i tenim molt bon rotllo tant amb la directiva com amb els juvenils. És com una família i això dóna molts punts.
–Què ha sortit bé i què milloraries al camp?
–El tema de sortir amb la pilota jugada des de darrera ha sortit de meravella. Ara bé, s’hauria de millorar la defensa. Som un equip que podem fer molts gols i crec que si anem fora de casa i en marquem dos o tres és molt important deixar la porteria nostra a zero.
–Han pujat quatre juvenils a fer pretemporada [Adri, Bassas, Corchuelo i Beltrán] i s’han quedat els quatre. T’han hagut de convéncer molt.
–Uns nanos que venen d’un juvenil de Lliga Nacional tenen coses bones. Jo vaig parlar amb ells i els hi vaig dir que comptava amb ells, però alhora vaig ser sincer i els hi vaig demanar que fossin forts si veien que no jugaven. És dur aguantar tota una temporada sense trepitjar la gespa.
–Primer partit al camp del Vilassar de Dalt, que l’any passat va ser campió del grup 2 de Segona Catalana. Què esperes d’aquest equip?
–Són un conjunt molt compacte, que porta uns quants anys jugant amb els mateixos jugadors. A més venen amb ganes perquè són un equip que ha ascendit de categoria. Crec que serà un rival a batre.
–Quins creus que són els equips a tenir en compte aquesta temporada?
–Sobre el paper poden pujar tots. Aquest any la lliga serà molt més disputada perquè, a diferència de l’any passat, no hi ha dos equips que es puguin desmarcar des del principi de temporada, com el Figueres o el Palamós. El Cerdanyola, Peralada, Masnou o el Vilassar de Mar seran rivals durs. Nosaltres anirem partit a partit. Som un equip nou i no ens podem marcar objectius concrets. Si fem el nostre camí pas a pas i ens col·loquem a dalt, doncs perfecte.
–Demanes algun desig per a la temporada?
–Demanaria que no es lesionés ningú (riu). Crec que si les lesions ens respecten podem donar molta guerra.

Edicions locals