Víctor Sánchez guanya el Memorial Antoni Fortuny del Club Ciclista Mollet

Va coincidir amb el Campionat de Catalunya per Cecs que va guanyar el tàndem de Santiago Molina, de l'equip ONCE. Van participar fins a nou ciclistes invidents.

Esports

 

El ciclista Víctor Sánchez de l’equip Terrasenses va ser el vencedor  de la vuitena edició del memorial Antoni Fortuny en categoria cadet que organitza el Club Ciclista Mollet amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme i que diumenge va omplir l’avinguda Llibertat de gom a gom. Sánchez va fer un temps d’una hora, 30 minuts i 51 segons i va marcar un ritme demolidor de 35 quilòmetres per hora de mitjana. Aitor Valderrama (Linde Gallaste) i Genís Soriano (Cunit - CJAM) van completar el podi. Valderrama va acabar segon però va ser el més fort en muntanya. El molletà millor posicionat va ser Marc Soler de l’equip CECOC.  En la classificació per equips, però, la firma Sarfa va ser el conjunt que més punts va sumar. El segueixen el Terrasenses i JCS Construct. La participació total de la cursa cadet va ser de 37 inscrits, només es van produir quatre abandons. 

 

La cita coincidia amb el Campionat de Catalunya per Cecs en tàndems que va guanyar Santiago Molina de l’equip ONCE. Molina va fer un temps d’una hora, 20 minuts i 13 segons. El podi del campionat autonòmic d’invidents el van completar Teresa Costa i Joan Baldó, ambdós també de l’equip ONCE. Amb aquest certamen dedicat a la memòria d’Antoni Fortuny, president del Club Ciclista durant 45 anys, l’entitat molletana tanca la temporada. 

Edicions locals