10,480 km a córrer per a la cursa de Sant Vicenç

Per novè any consecutiu aquest cap de setmana es disputarà la Cursa de Sant Vicenç, organitzada pel Club Atlètic Mollet (CAM). El recorregut serà d'un total de 10,480 km i és de caràcter mixt, amb parts de recorregut urbà, i parts rural.

Esports

La prova tindrà com a punt de sortida la Pista Municipal d’Atletisme, passarà per algunes de les principals zones de la ciutat i finalitzarà, novament, amb l’arribada a la Pista d’Atletisme. L’inici de la prova serà, en principi, les 10 del matí de diumenge.
L’organització ha dividit els participants en quatre categories diferents. La primera, categoria A, la formen els corredors nascuts entre el 1992 i el 1977. La segona, B, comprèn els participants entre els anys 1976 i 1967. La categoria C estarà formada pels atletes entre el 1966 i el 1957. I la darrera de les categories, la D, la formen els corredors nascuts el 1956 o anteriorment.
Es repartiran diferents premis. Els dos guardons principals són els que obtindran els primer classificats de la general tant en categoria masculina com en femenina. A més, els tres primers classificats, tant masculins com femenins, de cada una de les categories abans esmentades rebran un premi. El CAM i l’Ajuntament esperen arribar al màxim de participants autoritzats, 400 atletes

Edicions locals