El CF Mollet renova l'equip esportiu

El tècnic Xavi Gurri, procedent del Gramenet B, és el nou entrenador del primer equip i també assumirà tasques de director esportiu. Al seu costat seurà Kiko Arjona que complirà les funcions de preparador físic i segon entrenador del sènior.

Esports

L’experimentat tècnic Xavi Gurri, procedent del Gramenet B, és el nou director tècnic del CF Mollet  UE i, alhora, entrenador del primer equip. D’aquesta manera, Gurri lidera el nou equip tècnic que el club molletà presentava dilluns als mitjans de comunicació. 

 

Al costat de Gurri seurà Kiko Arjona com a preparador físic i segon entrenador. Els canvis no acaben aquí i també afecten el futbol base. Joan Argemí i Josep Martínez són ara els nous coordinadors dels tretze conjunts de futbol 11 i Xavi Díaz serà el responsable de futbol 7.  “La nova junta vam pendre possessió al febrer i, a mitjans de temporada, no podiem realitzar els canvis que creiem oportuns”, raona el president Feliu Tura sobre la sacsejada del cos tècnic. 

 

Els noms propis vénen acompanyats d’una nova filosofia de club, “volem unificar estils, instaurar una mateixa manera d’entendre el futbol, jugar bé la pilota sense perdre competitivitat”, explica Gurri.  Encara que de manera més lleu, les modificacions també han afectat a la junta directiva amb un petit retoc a les vicepresidències.

 

A l a roda de premsa de dilluns a Germans Gonzalvo també hi va assistir Sito Fradera que va aprofitar per agrair al CF Mollet el que va considerar “una de les experiències esportives més positives de la meva vida”. Cal recordar que la junta li va oferir la renovació però Fradera deixa la banqueta del primer equip per motius personals.

 

Amb tot, el nouvingut Gurri ja té perfilat el primer equip per la propera temporada a Preferent. El club ha realitzat sis fitxatges: Alberto (lateral, Gramenet B), Xavi Planes (central, Vilanova), Juan Cuadros (mig centre defensiu, Granollers), David Martínez (extrem dret, Ripollet), Pol Gorchs (lateral, Canovelles) i Gerardo (davanter, Sant Cristóbal).

 

De la plantilla de l’any passat en continuen 13 jugadors: Marc, Alberto, Toni, Pau, Souto, Jordi, José Manuel, Parra, Fortuny, Valverde, Mendieta, Manolo i Carlos Macedo que puja del juvenil.

Amb la marxa del segon porter Iñaki, Gurri vol incorporar un porter més i també un nou migcampista. 

 

L'11 d'agost comença la pretemporada per preparar el curs esportiu a Preferent. Després de més de 50 anys, Mollet i Granollers compartiran la mateixa Lliga.

 

 

Edicions locals