Guillaumes prepara la campanya al Senat

Guillaumes és un dels tres candidats que CiU presenta per Barcelona en les eleccions al Senat. El regidor molletà prepara una campanya propera als votants i amb "idees pròpies".

Política

Feliu Guillaumes, actual regidor portaveu de CiU a l’Ajuntament de Mollet, es mostrava “molt content per la confiança del partit”, i apuntava que farà “una campanya amb propostes pròpies, pensades pel territori”. El fet que l’elecció dels senadors es faci mitjançant un sistema de llistes obertes “és un repte perquè et presentes a tomba oberta”.
El regidor anunciava que obrirà un blog amb el lema Esperits i governs lliures, un eslògan que advoca per “una llibertat més gran del govern de Catalunya i per una administració no intervencionista”.

Guillaumes va néixer a Camprodon (el Ripollès),el 1962 i és llicenciat en Filosofia i Lletres. Té el Mestratge de Funcionaris Directius de la Generalitat de Catalunya, amb stages de formació a França i als Estats Units.
Laboralment ha estat Director de Recursos Humans de l’ajuntament de Sant Cugat del Vallès, i Cap de Servei de la Generalitat de Catalunya. Entrava a Convergència Democràtica de Catalunya als 15 anys (abril de
1.978); va ser membre del Comitè Executiu Nacional del 1.988 al 1.996, diputat al Congrés al darrer període de 1.996, i cofundador de la Joventut Nacionalista de Catalunya.
A més de regidor portaveu de CiU a l'Ajuntament de Mollet és conseller nacional de Convergència i de la Federació de
Convergència i Unió, així com vicepresident i portaveu de Convergència al Vallès Oriental.
 

Edicions locals