L'activista sobiranista Doctor Corb exposa per primer cop la seva obra artística a l'Espai Vizcarra

L'artista, que manté la seva identitat oculta, es declara un lluitador pels valors i la llibertat amb #Corbrevolution a Twitter

Cultura

El creador i activista Doctor Corb exposarà per primera vegada a l'Espai d'Art Judith Vizcarra de Mollet les seves peces artístiques. La inauguració serà dijous (19.30 h) i la mostra durà el títol de #corbrevolution, la mateixa etiqueta que des de fa tres anys utilitza a Twitter (@DoctorCorb) per transmetre "la lluita per l'excel·lència, el compromís, els valors i la llibertat".

El Doctor Corb, que manté la seva identitat real oculta, va néixer fa tres anys tot vinculant sempre la seva obra a la lluita ideològica i a la seva implicació en moviments sobiranistes. Doctor Corb ha creat un món basat en el compromís, basat en la idea que "l'art és una manera d'arribar a ser lliure. I si aprenem a ser lliures potser serem capaços de canviar el món".

"Sóc fill d’una nació oprimida. Sé el què és que es burlin de la teva llengua, la teva cultura i les teves arrels. Volo i no em rendeixo. Perquè cada gest, cada mirada, cada acció pot millorar aquest món. Sóc el Dr. Corb, i cada dia lluito, volo i provo de canviar-me a mi mateix. No et preguntis que t’ofereix la vida, sinó que pots oferir tu a la vida". Aquest és un fragment de les declaracions d'intencións del Doctor Corb.

L’acte d'aquest dijous, obert a tot el públic, mostrarà per primera vegada la seva obra d'activisme artístic i comptarà amb la intervenció regidor d'Ara Mollet-ERC a l'Ajuntament de Mollet, Oriol López Mayolas; així com de l’artista i galerista Judith Vizcarra.

Edicions locals