El Ciutat de Mollet de Sardanes premia una peça del lleidatà David Esterri

El jurat del XV Certamen Ciutat de Mollet de Sardanes i Música per a Cobla ha premiat la sardana Aurembiaix David Esterri i Carrasquer, d'Alpicat (Lleida). El premi d'obres per a cobla ha quedat desert.

Cultura

El jurat del XV Certamen Ciutat de Mollet de Sardanes i Música per a Cobla ha emès el seu veredicte. En l’apartat de Sardanes el jurat declara per unanimitat el primer premi de 700 € a la sardana Aurembiaix, que una vegada obertes les pliques correspon a David Esterri i Carrasquer, d’ Alpicat (Lleida).

 

També ha atorgat dos accèssits, de 350 € a cada un, a les següents sardanes: Ballada singular, de Carles Raya i Cívit, de Terrassa, i Camins i Rierols, de David Esterri i Carrasquer.

 

La sardana premiada amb el primer premi s’estrenarà el diumenge de Festa Major, 17 d’agost, en la Serenata vuitcentista.Els accèssits s'estrenaran durant el concert de Nadal de Tradicions i Costums.
 
En l’apartat d’Obres per a cobla el jurat ha decidit per majoria absoluta declarar el premi desert.
 
El jurat del XV Certamen Ciutat de Mollet de Sardanes i Música per a Cobla està composat per: Josep Solà, com a president, Jaume Cristau, Josep Cassú, Jordi Molina i Francesc Teixidor. També hi assisteixen com a secretari, el regidor de Cultura, Dani Novo i el president de Tradicions i Costums, Jaume Bosch.

Edicions locals