Municipis del Baix Vallès volen incidir en la millora dels polígons industrials

Polítics i empreses acorden centrar esforços en la millora de l'organització, la senyalització i la mobilitat dels polígons industrials del Baix Vallès, en el marc d'una reunió convocada per l'Observatori de la Cambra de Comerç.

Economia

Representants de diferents municipis del Baix Vallès, tant d'administracions locals com del teixit empresarial, es reunien amb responsables de la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental per analitzar la situació actual del polígons de la zona. En la reunió, celebrada el 3 de juliol, es va incidir en la necessitat d'unir esforços per millorar, entre altres aspectes, l'organització, la senyalització i la mobilitat d'aquests espais.

 

En aquest sentit els presents van acordar mantenir una primera reunió de treball amb la Unió de Polígons Industrials de Catalunya, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i representants municipals de l'àrea d'influència de l'Antena Local (delegació molletana de la Cambra de Comerç) per tractar la problemàtica dels polígons i trobar-ne solucions.

 

En el decurs de l'acte, també es va plantejar la manera d'afrontar qüestions com ara la Llei Mediambiental, la situació del sòl industrial, la crisi energètica i la crisi econòmica. A la reunió van assistir, entre altres, l'alcaldessa de Santa Maria de Martorelles, Concepció Collado; el regidor de Trabll de Mollet, Rafael Cabanilla, el regidor de Medi Ambient i Mobilitat de Parets, Josep Maria Tarrés. Per part del teixit empresarial, hi van participar representants de Sagalés, Fills Moretó, Molletauto i el Gremi d'Instal·ladors i el de Constructors del Vallès Oriental. També va assistir la presidenta de la delegació vallesana de la Cambra de Comerç, Pepita Maymó.

Edicions locals