El Club Patí Parets celebra el primer Trofeu Parets

La patinadora del club paretà Paula Muñoz es va adjudicar la medalla d'or en categoria Certificat. El Club Patí va pujar fins a vuit patinadors i patinadores al podi del campionat. En total es van registrar 76 participants.

Esports

Jornada rodona per al Club Patí Parets que dissabte va organitzar el primer Trofeu Parets de patinatge amb vuit patinadors i patinadores del club que van trepitjar podi. La competició va ser de categories d’iniciació amb un total de 76 participants que anaven dels 4 als 14 anys. Així, en categoria Certificat, la patinadora del CP Parets Paula Muñoz va ser la millor de la seva categoria. A Iniciació B majors d’11 anys, la paretana Núria Caballero es va emportar el bronze, igual que Lídia Pujol a Iniciació B fins a 11 anys. Per la seva part, Cristina Sierra va ser primera a Iniciació C majors de 9 anys. Les patinadores Xenia Martínez i Gemma Martínez van copar el podi d’Iniciació C fins a 9 anys amb la segona i la tercera posició, respectivament. Finalment, Pau Garcia va ser el millor a Iniciació D, Laia Garcia va ser segona de la mateixa categoria. El Club Patí Parets està integrat per 52 patinadors i patinadores i té una llista d’espera d’una vintena de sol·licituds. Entre el seu cos de monitors es troba Carles Gasset que recentment va ser medalla de bronze a la combinada del Mundial de Patinatge sobre Rodes disputat a Austràlia.

D’altra banda, la molletana del Cerdanyola Club Hoquei Silvia Rodríguez va ser 19a al Campionat de Catalunya de Girona infantil i, per tant, no assoleix els mínims per l’estatal. 

Edicions locals