El Club Escacs Mollet es proclama campió de Primera Divisió

El club arrodoneix la temporada després del seu ascens a Divisió d'Honor

Esports

El primer equip del Club d’Escacs Mollet aconseguia diumenge una fita històrica en els seus 83 anys d’història, en guanyar el Campionat de Catalunya de Primera Divisió, després de la victòria davant el Terrassa, campió del grup I de la Primera Divisió, i completant una temporada magnífica que va tenir el punt àlgid el passat 23 de març a l’aconseguir l’ascens a Divisió d’honor i quedant campions del grup II de la Primera Divisió.

L’encontre decidia el campió de Catalunya de la Primera Divisió amb un únic enfrontament entre els dos campions de grup, ja ascendits. Malgrat que el més important ja estava aconseguit, amb l’ascens pels dos clubs, el Terrassa ha presentat un fort equip amb 7 taulers superiors als nostres en ELO FCDE, alineant experimentats jugadors com els MF Pablo, Ubach i Simon i el MI Pomés, juntament amb altres dels jugadors que han aconseguit el merescut ascens.

Per la banda molletana, el club va presentar un equip de gala amb els 9 primers jugadors disponibles de la llista de forces, Mayans, Amores, Garriga, Morros, Cristian, Bals, García, Fernández i Romero juntament amb Javier Morais. Al final, 3,5-1,5 als 5 primers taulers i 1-4 als 5 darrers, el que demostra la forta lluita i la importància dels empats als primers 3 taulers.

Amb aquest encontre, finalitza una temporada histórica amb l’ascens i el campionat per al club molletà, que ja comença a preparar el seu ascens a la màxima categoría dels escacs catalans, la Divisió d’Honor.

Edicions locals