Merck inaugura l'ampliació de l'exterior de les seves instal·lacions a Mollet

La multinacional alemanya ha inaugurat les obres d'ampliació de les seves instal·lacions exteriors de la seu de Mollet. Els treballs, que ha durat uns dos anys, ha suposat una inversió de més de tres milions d'euros.

Economia

La companyia farmacèutica ha enllestit les obres d'ampliació de les seves instal·lacions exteriors a Mollet, que s'inauguraven la setmana passada, després de dos anys de treballs. En concret la multinacional ha invertit tres milions d'euros que s'han destinat a la construcció d'un nou aparcament d'11.000 metres quadrats per a tots els treballadors de Merck, amb una capacitat de 451 places d'aparcament noves.

 

Les obres també han servit per urbanitzar 9.500 metres quadrats de carrers i voreres i s'han creat espais per a la construcció de futurs edificis d'ampliació de la planta molletana, amb una superfície edificable de 22.000 metres quadrats. A més, s'han enjardinat 2.500 metres quadrats amb un disseny de consum mínim d'aigua.

 

En l'acte d'inauguració, la presidenta i consellera delegada de Merck a Espanya, Laura González-Molero, apuntava que el projecte ha servit per crear unes instal·lacions "que donen la benvinguda a una empresa moderna i de futur, tal i com veiem la nostra seu a Mollet", deia.

 

Per la seva part, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, assenyalava que l'ampliació de la seu molletana "demostra la consolidació i el futur que la companyia té a la ciutat".

Edicions locals