Estrena solidària de 'Faustí Power'

La recaptació del segon espectacle de Faustí el rondallaire i la Banda Les Contrades es destinarà a la investigació contra el càncer infantil

Cultura

“Junts som més forts”. Aquest és un dels lemes del nou espectacle de la companyia molletana Faustí el rondallaire i la Banda Les Contrades, que farà justícia a les seves proclames i convertirà l’estrena en un acte solidari, en què la recaptació de l'entrada (3 euros) es dedicarà a l’Obra Social de Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.

Així, diumenge (18 h) el Jardinet del Casal (que cedeix l’espai) acollirà l’espectacle familiar Faustí Power, que “tracta com encarar amb coratge les situacions complicades, a tirar endavant sense por”, explica l’actor David Argemí, alter ego del Faustí. El títol del nou muntatge es refereix al “poder que representa Faustí, vinculat sobretot al coratge, però també a la terra i la natura”, diu Argemí, que recorda, a més, que Faustí no oblida “d’on venim, d’on formem part i quines són les nostres arrels”.

Presentació del disc
Faustí va acompanyat sempre de la Banda Les Contrades, que actualment compta amb Marc Dantuvi, a la veu; Miquel Pascual, al piano; Guillem Argemí, a la bateria, i Johnny Pardo, al baix. Tots plegats, no només presentaran l’espectacle, sinó també el disc que han gravat amb les cançons que sonaran al Jardinet. Faustí Power aplega diverses cançons pròpies i alguna versió, que es recullen al CD, amb caràtula disse-nyada pel també molletà Xavier Clavijo.

Com en el primer muntatge de Faustí, es barreja el teatre i les cançons, tot i que en aquesta ocasió predomina la música, “és més ballable”, descriu Argemí. El disc es posarà a la venda el mateix diumenge i, des de llavors, es podrà trobar a la botiga de productes infantils Mama Lloca de Mollet.

També per als grans
Faustí assegura que l’espectacle no només és per a nens i nenes, sinó que també “farà passar una bona estona als adults, que recordaran vells temps perquè el Faustí ve acompanyat d’altres personatges”, detalla.

Després d’uns tres anys sense estrenar espectacle, aquest cap de setmana torna el poder del Faustí amb un muntatge nou que manté l’essència.

Les candeles de l'Aleix
Coincidint amb l’estrena de Faustí Power i el concert solidari, també es podran comprar les conegudes candeles, les pulseres que fan els infants de l’Obra Social Sant Joan de Déu, per recaptar fons per combatre el càncer i alhora per entretenir-se durant les seves estades a l’hospital. Les candeles arribaran al Jardinet gràcies a l’Aleix Sánchez, un molletà de 7 anys que està superant una leucèmia, que ha implicat també la seva escola en el projecte solidari de les candeles, i que darrerament ha estat protagonista mediàtic, gràcies a les trobades amb els germans Espargaró, en especial durant el Gran Premi de Motociclisme al Circuit de Montmeló.

Edicions locals