El futbol sala baixvallesà es posa a punt

El Wursi Futbol Sala Parets canvia l'entrenador i Juan Carlos, fins ara segon tècnic, serà el relleu d'Oriol Perales. Per la propera campanya a Territorial, el club paretà es quedarà sense els jugadors Toño i Ñoño, Joel és encara dubte.

Esports

 

Per suplir les absències, el club presidit per Lluís Alcázar rep la incorporació del porter Jaume de la Vall del Tenes i de dues ales: Rafa, que retorna al FS Parets, i Jesús, del Montmeló. Així, amb un dretà i un esquerrà, el conjunt paretà es garantitza el bon joc per les bandes.

 

La UFS Mollet conserva a Juan Carlos Elias a la banqueta una temporada més. El tècnic molletà posarà a prova fins a quatre jugadors juvenils que hauran de guanyar-se el lloc perquè la majoria dels jugadors de l'any passat tenen intenció de continuar. Tot sembla indicar que Elias no ho tindrà fàcil per descartar jugadors i configurar la plantilla.

 

El Futbol Sala Barri Can Calet, també de Preferent, ha fitxat l'ala Marcos del Trinitat i també l'ala-tanca Juli, procedent de la Vall del Tenes. Per la propera temporada, l'entrenador Xavier Cuni compta amb els porters Manel, Jordi i Maoui, els defenses César i David, els ales Roberto i Ivan i els tres pivots ofensius Marc Lázaro, Juan Carlos i Pepe. Cuni encara està a l'expectativa d'un parell de fitxatges més. Un dels primers partits de preparació dels santfostencs serà el proper 13 de setembre a la pista de l'Sporting Prat de Preferent.  

Edicions locals