Castañeda queda segona a l'Interclubs

La patinadora del Club Patinatge Artístic Mollet Judit Castañeda va aconseguir assolir la segona posició a l'Interclubs celebrat entre Granollers i Vilassar de Dalt. Castañeda participava en la modalitat de figures obligatòries de la categoria debutant

Esports

En aquesta competició també va competir Queralt Figueroa que va quallar una vuitena plaça a les figures obligatòries d’iniciació C. 
El CPA Mollet no dóna la temporada per tancada perquè encara resta veure els resultats del Campionat de Catalunya aleví de mitjans de setembre a Lleida. En representació de l’entitat molletana participaran Paula Marco i Estela Barrio. Aquest campionat és classificatori per al d’Espanya. D’altra banda, la patinadora Julia Marco (campiona d’Espanya en figures obligatòries) viatjarà a Itàlia a principis de setembre per participar en el Campionat d’Europa. 
Aquesta ha estat, sens dubte, una temporada farcida d’èxits esportius per al club molletà. A part del Campionat d’Espanya de Julia Marco, també cal recordar el bronze aconseguit per Carolina Masdevall al Campionat d’Espanya juvenil.
 A nivell organitzatiu també ha estat un any fructífer pel CPA Mollet perquè ha portat al pavelló de Riera Seca el Campionat de Barcelona aleví, el Ciutat de Mollet i la segona fase de l’Interclubs i el Consell Escolar.

Edicions locals