Ràdio Mollet atorga el Micròfon 2014 al bloc 'Els nostres mestres'

L'emissora reconeix Càritas i l'Església Evangèlica per la Notícia de l'Any, el rècord batut a la Gran Recapte d'Aliments

Societat

En el seu 34è aniversari, l’emissora municipal Ràdio Mollet aprofitava la celebració a El Lledoner per atorgar els habituals guardons del Micròfon i la Notícia de l’any, una tradició indestriable de la festa major d’hivern. Enguany Ràdio Mollet atorgava el Micròfon 2014 al bloc Els nostres mestres, que recull la memòria oral d’una generació de molletans.

Els professionals de l’emissora destaquen el treball intergeneracional de la iniciativa, així com la tasca de recuperació de la memòria històrica. “Ha creat una inèrcia de recuperació de la memòria oral, que enguany ha continuat amb el treball sobre la indústria tèxtil que ha fet el CEM”, explica la cap de programes, Emma Valea.

El Gran Recapte, la notícia
La Notícia de l’any ha estat, per a Ràdio Mollet, el rècord de recollida d’aliments del Gran Recapte de 2014. Per això, l’emissora reconeixia dijous la tarda de Càritas i l’església evangèlica de Mollet, plenament implicades en aquesta iniciativa.

Mencions especials
Ràdio Mollet també atorgava quatre Dones d’aigua com a mencions especials: a la periodista col·laboradora de l’emissora Susanna Aguilera (que condueix l'espai Sona Aquí des de fa 10 anys), a l’Institut Mollet per la seva trajectòria pedagògica (dels pocs a Catalunya amb FP Dual) i a dues entitats centenàries, el Forn Sant Vicenç i el CF Mollet UE.

Edicions locals