La Molletense celebra el seu torneig a Zona Sud

Aquest cap de setmana, la UE Molletense organitza el seu torneig quadrangular al camp Municipal de Zona Sud amb la participació de la UE Lourdes, La Llagosta i el Sant Joan de Montcada. Els de Kiko Montoya van guanyar dimecres 3-2 al Canyelles.

Esports

La possibilitat de sumar el primer títol de la temporada converteix el quadrangular de la Molletense d’aquest cap de setmana en més que un torneig de costellada. Els de Zona Sud es mediran a la UE Lourdes  (dissabte a les 17 h), l’altre semifinal serà La Llagosta-Sant Joan de Montcada. El guanyador del torneig que organitza la Molletense sortirà del duel que protagonitzaran diumenge a les 19 h els dos equips vencedors de les semifinals de dissabte.  

 El primer partit de preparació de la Molletense celebrat el passat 31 d’agost,  va acabar amb derrota 1-4 contra el Canovelles. L’equip de Kiko Montoya va acabar la primera part 0-0 però al segon temps es va imposar el físic del Canovlles. Més recentment, el passat dimecres, els blanc-i-blaus van guanyar 3-2 al Canyelles amb gols de Xavi Jiménez i Víctor. La Molletense disputarà l’últim partit de preparació el proper dijous a casa contra el Lloreda a les 18 h. Finalment, l’equip jugarà la lliga al grup 2 de Primera. 

Edicions locals