El Club Ciclista Mollet es presenta amb deu corredors júniors

L'equip de ciclisme competirà en l'àmbit català, estatal i en una ronda francesa

Esports

El Club Ciclista Mollet tindrà aquesta temporada deu corredors júniors que faran proves en l'àmbit català, estatal i una ronda francesa. El conjunt de categoria júnior, de 17 i 18 anys, es va presentar el dissabte a l’Hotel Ibis de Mollet amb la presència de l’alcalde, Josep Monràs; el vicepresident de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana; i el president del club, Toribio Muga.

D'altres temporades el club havia comptat amb dotze o tretze corredors però aquest 2015 els responsables tècnics han considerat tenir una plantilla més reduïda. "D'altres anys vam tenir més ciclistes, però generava problemes quan alguns dels corredors no hi anaven convocats. Per això, el 2015 comptem amb deu corredors protagonistes per afrontar la temporada", destaca el president del club, Toribio Muga.

Durant l’acte es van detallar les proves a les quals l’equip hi prendrà part i destaquen les 14 curses de la Copa Catalana; algunes de la Copa d’Espanya, Navarra, Comunitat Valenciana i Pamplona; i una ronda de França de cinc etapes prop de París el mes de juliol. A més, el club organitzarà la 35a edició del Criterium del Vallès – Gran Premi Diputació, en categoria júnior, que tindrà lloc el diumenge 26 de juliol amb sortida i arribada a Mollet del Vallès.

Edicions locals