El Museu Isern s'omple de records del món del motor en una jornada de portes obertes

En la sessió, que va tenir lloc el 7 de març, va haver un col·loqui moderat pel president del museu, Josep Isern

Esports

El Museu Isern de Mollet va omplir-se durant la jornada de portes obertes amb el col·loqui sobre la història del món de la moto i del motor a la localitat molletana. Durant la xerrada hi va haver pilots històrics com Pere Pi, Toni Palau i Joan Zafra. 

El col·loqui del passat 7 de març al Museu Isern, moderat pel seu president Josep Isern, va destacar el paper de Mollet com a centre de la producció industrial de la moto a Catalunya. De fet, Mollet va ser pionera amb les motos de 2 temps de cilindrada petita i mitjana de les marques de Derbi i Ducson, protagonistes del mercat i la competició des de l'any 1945 fins als anys vuitanta.

Durant l'acte van parlar de la seva experiència pilots històrics com Pere Pi, Toni palau i Joan Zafra, que van ser guanyadors de campionats d'Espanya i Catalunya en les modalitats de velocitat, resistència, cross i trial. Al col·loqui també va participar l'alcalde de Mollet, Josep Monràs; components de la penya Motorista de Barcelona, membres del Club Ducson i Club Mymsa; i extreballadors del sector.

Edicions locals