Reobre la discoteca Bluemoon-Bocaccio de Mollet

L'establiment del polígon Can Magarola tornarà a estar actiu després de set anys del seu tancament

Economia

Set anys després que abaixés definitivament la persiana, la discoteca Bluemoon-Bocaccio de Mollet torna a obrir portes. La inauguració de l'establiment d'oci nocturn situat a l'entrada del polígon de Can Magarola serà aquest divendres a la nit.

L'establiment amb diverses plantes i una zona de terrassa oferirà música actual però també dels 80 i 90, s'adreça a un públic madur i vol convertir-se en referent de l'oci nocturn al Baix Vallès. "Volem omplir un buit que exiteix a la zona on no hi ha discoteques i atraure públic no només de Mollet sinó també de tot l'entorn", apunta el promotor que ha tirat endavant el nou projecte, el santfostenc Jordi Guillén, qui destaca la ubicació de la discoteca, a peu de la carretera C-17, i les bones connexions per carretera. Guillén afirma que el sector no es troba en el seu millor moment i admet que per poder reobrir l'establiment, que tancava el 2008, ha calgut una inversió important. Amb tot, espera que la discoteca "sigui una nova motivació per a les nits a Mollet".

De Bocaccio a Bluemoon
L'origen de l'actual edifici de la discoteca que es reobrirà aquest divendres es remunta a fa més d'una dècada. A finals de 2002, una família d'empresaris compraven la patent de Bocaccio, marca de la mítica sala de festes icona de la nit barcelonina dels anys 70, i reobrien a l'edifici de nova planta situat a Mollet. Malgrat les expectatives, la discoteca no va tenir l'èxit esperat i al poc temps tancava. 

La segona època de Bocaccio va arribar de la mà d'un altre empresari molletà, el propietari del bar de nit Bluemoon de Can Fàbregas, que reconvertia la sala en la discoteca Bluemoon, que finalment també tancava portes el 2008.

Edicions locals