Ficosa nomena nou director general d'Automoció

Ficosa, ha incorporat José Vicente de los Mozos com a Director General de l'Àrea d'Automoció. El nomenament s'enmarca dins del procés estratègic de diversificació cap a d'altres sectors vinculats a la mobilitat.

Economia

Aquest procés de diversificació es materialitzarà els propers mesos en la reorganització del Grup en quatre grans àrees: Automoció, Aeronàutica, Innovació i Noves Tecnologies, i Vehicle Industrial i Serveis.

 

Segons un comunicat de l'empresa, De los Mozos será el màxim responsable del la Divisió d’Automoció del Grup a nivell mundial, amb l’objectiu de consolidar i potenciar l’estratègia de globalització de la companyia, líder en recerca, desenvolupament, producció i comercialització de sistemes i components per a vehicles. D’ell dependran les Unitats de Negoci de Ficosa dedicades a les línees de producte d’automoció (rear-view systems, command & control systems, underhood systems, door & seat systems), així com també les instal.lacions productives de la multinacional catalana repartides per tot el món.

A nivell organitzatiu el Sr. De los Mozos formarà part del Comitè Executiu del Grup Ficosa, i tindrà dependència directa del Conseller Delegat del Grup, Xavier Pujol.

 

Edicions locals