IxM reclama que es pugui passejar al tram final de la rambla Pompeu Fabra

El partit manifesta el seu desacord amb el projecte d'enjardinament que s'està desenvolupant al tram no urbanitzat de la rambla Pompeu Fabra.

Política

Els independents molletans celebren que la reiterada reivindicació d’IxM hagi servit perquè s’endegui l’inici la urbanització d’aquest tram de la rambla Pompeu Fabra.
En aquest sentit, Adrià Viñas, membre del secretariat d’IxM, ha denunciat que "l’Ajuntament ha tingut oblidat i sense urbanitzar aquest tram durant més de tretze anys, i per respecte als ciutadans ara no el pot fer de qualsevol manera per sortir del pas”.
Adrià Viñas ha assenyalat: "IxM no està d’acord amb el que està fent l’Ajuntament, perquè els veïns es mereixen alguna cosa més que una mitjana de jardineria. Volem una rambla per on es pugui caminar, que sigui un eix peatonal segur i confortable, una rambla que no quedi tallada a la plaça Sant Vicenç, sinó que s’allargui fins la rotonda de Can Pantiquet”.
Independents per Mollet ha reclamat també a l’Equip de Govern municipal, que contempli la reparació de la vorera entre els carrers del Carme i la plaça Sant Vicenç, ja que "per la seva inclinació errònia fa que els baixos i locals de la zona s’inundin cada cop que plou intensament”.

 

Edicions locals