La Caminada de la Serralada Marina arriba a les 19 edicions

El Club Muntanyenc torna a organitzar diumenge la sortida popular

Cultura

El Club Muntanyenc de Mollet (CMM) torna a esperonar els caminaires a reunir-se per marxar plegats des de Mollet fins a la Serralada de Marina. Així, aquest diumenge, centenars de persones s’aplegaran a partir de les 7 h al pavelló Riera Seca per entomar una caminada, la número 19, de 22 quilòmetres pels boscos i els turons que separen el Vallès del Maresme.

Des d’allí, un flota d’autocars els traslladarà fins al punt de sortida, al carrer Adriano de Montornès. A partir d’aquí, la comitiva popular pujarà fins al Telègraf i el Coll Mercader, punt des d’on es descendirà fins a la finca de Can Girona i el camí que segueix fins a Santa Maria de Martorelles. En arribar a Can Bernades,  la marxa anira a trobar el GR 97-3 que  duu  cap a la font de la Mercè i, més tard, Can Corbera. Allà hi haurà el primer control de pas i l’esmorzar.

Tot seguit, el camí continuarà bosc endins fins a la pista de la zona de Can Gurri, després davallarà una mica fins al corriol que torna a enllaçar amb el  GR-97-3 i el Turó de Galzeran, màxima alçada de la caminada d’enguany (484 metres). Aquí, es baixarà fins A trobar el GR-92, on estarà situat el segon control de pas. Més avall, es dirigirà cap a la font Sunyera, i fins a l’antic camí que duu a Sant Fost, al costat de la casa de Can Coll. Aviat arribarà la finca de Can Roda, punt del tercer control. L’excursió es desferà tot passant pel barri de Can Sunyer, i des d’allà, pel costat de la riera, fins a la nova passarel·la de vianants per creuar el Besós i l’autopista i arribar finalment a Mollet, a la Plaça de Catalunya, punt final de la caminada Serralada de Marina 2015.

Fins aquest divendres a les 22 h, les persones que encara no s’hagin inscrit podran fer-ho a les oficines del CMM. Dissabte, les inscripcions podran fer-se a la taula de l'entitat a la plaça Catalunya fins les 14 h. 

Edicions locals