El CB Mollet debuta dissabte a Lliga EBA

L'equip que entrena Àlex Coma s'enfrontarà dissabte a l'Olesa en el partit de debut a Lliga EBA. La cita és a les 19.45 h al pavelló municipal de Plana Lledó. La temporada passada, els molletans van donar el salt de Copa Catalunya.

Esports

Aquest dissabte (Pavelló Plana Lledó, 19.45 h) es produirà el gran debut del CB Mollet Recanvis Gaudí a Lliga EBA amb la visita de l’Olesa, una cita que omplirà les grades del pavelló. L’Olesa és un dels ossos del grup perquè la temporada passada, malgrat registrar una primera volta irregular, es va ficar en promoció d’ascens. 

 

A la pretemporada, els molletans ja han pogut comprobar quin és el ritme que implica el nivell EBA. “La circulació de pilota ha de ser més ràpida, les continuacions més explosives i els bloquejos més consistents”, explica Coma. Segons al tècnic molletà, “a l’equip encara li falta un punt per arrencar les primeres parts amb intensitat i concentració”. Coma assegura que els quatre fitxatges s’han integrat a la perfecció. En el partit de la setmana passada, el Mollet va perdre de nomès cinc punts a casa contra l’Igualada. 

 

Edicions locals