Mútua del Vallès fa una crida perquè els empresaris "no s'aturin" davant la crisi

La sala de plens de l'Ajuntament de Mollet acollia dilluns un acte commemoratiu dels 35 anys de Mútua del Vallès, entitat que forma part de Mútua Intercomarcal, que enguany fa el seu 75è aniversari.

Economia

 

A l’acte, al qual van assistir una quarentena d’empresaris de la comarca, van ser presents el director de Mútua Intercomarcal, Alexandre Blasi, el vocal de la Junta de l’Agrupació Territorial del Vallès, Joan Singla, i l’alcalde de Mollet, Josep Monràs.

 

En el seu parlament, Singla feia una crida als empresaris assistents perquè “no s’aturin” davant la crisi. “S’ha de treballar per aprofitar les oportunitats i estar preparats per competir amb les noves potències econòmiques emergents”.

 

Singla recordava com el 1990 Mutua del Vallès s’integrava en l’aleshores Mútua Manresana Intercomarcal, fet que va permetre “treballar fent les coses ben fetes”, deia Singla. En aquest sentit, Blasi destacava la importància de no oblidar els orígens de cadascuna de les mútues que formen Mútua Intercomarcal perquè “és el que ens permet mirar cap al futur”. Per la seva part, Monràs lloava la tasca feta per les dues entitats que “tenen una ètica i una coherència difícil de trobar actualment”, deia.

Edicions locals